Ahí a tedes , para que os que non puideron asistir, se animen a facela.
Ingredientes:
* 150 gr amorodos maduros ou 1 limón.
* 250 gr azucre.
* 15 gr xelatina en follas.
* 1 clara de ovo.
* 60 gr auga aproximadamente.
* Azucre en pó.
* Triturar os amorodos e coar
para quitar as pebidas, poñelos nun cazo coa auga e o azucre, cocer ata facer
un xarope.
* Mentras hidratar as follas de xelatina en auga fria.
* Montar a clara a punto de
neve forte.
* Cando o xarope esté morno
engadimoslle a xelatina e remexemos ata que se disolva.
* Verteremos este
preparado sobre a clara pouco a pouco sen deixar de batir durante uns minutos.
* Verter nun molde, deixar
arrefriar e cortar en anacos.
* Envolvelas en azucre en pó.
Outro xeito é meter o
preparado nunha manga pasteleira cunha boquilla grosa e lisa e facelas
redondas, envolvelas tamén en azucre en pó.
No hay comentarios:
Publicar un comentario